• Екип

   Малкият екип на компанията  се състои от двама главни франчайз експерти работещи в сътрудничество с утвърдени български и чужди специалисти в областта на правото, финансово-счетоводните услуги, маркетинга и софтуернaта разработка.

    

   Екипът ни има придобити множество квалификации  и опит в разработката на франчайз концепции за български компании, продажбата на франчайз пакети на различни чуждестранни и български фирми и провеждането на специализирани обучения и тренинги.

    

   Франчайз експертите на FED БЪлгария са преминали сертифицирано обучение за франчайз продажби и развитие на германската франчайз верига BEITRAINING, с лектор г-н Гил Острандер.

    

   Те имат практически опит като франчайзополучател на американската Рексеър, представена за България от Фърст Глобал Маркетинг. В продължение на 10 години те развиват бизнес, като франчайз партньор на компанията за региона на гр. Бургас, умножавайки многократно своите търговски резултати.

    

   Като част от Българската франчайз асоциация, екипът  участва в теоритичната разработка на първия български франчайз в областта на недвижимите имоти "Адрес Франчайз". За кратък период от година и половина са реализирани продажби на 26 франчайз пакета - феноменален успех за българска франчайз концепция.

    

   Съдействали сме на международни франчайз вериги като немската Reisswolf, за нейното адаптиране към условията на българския пазар и последващо пазарно развитие.

    

   Спомогнали сме и на друга голяма международна верига оперираща в сферата на недвижимите имоти - RE/MAX за Бъгария, да извоюва позицията на един от най-бързо развиващите се франчайз региони в рамките на RE/MAX в световен мащаб. Г-н Кръстев получава заслужено признание за своите резултати и е номиниран за един от най-добрите търговци на франчайз в мрежата на RE/MAX  за началните месеци на 2013г.

 • Copyright © 2013-2014 Франчайз консулт EООД

 • Онлайн магазин от Exsitee