• Най-добрия начин да стъпите на турския пазар

   Посетете най-голямото франчайз изложение на Балканския полуостров

   От 18 до 21 Септември 2014 година ще се проведе „12th Franchising & Brand Dealership Trade Fair“ в CRN Expo Center Istanbul/TURKEY. В зали 2 и 4 ще бъдат събрани под един покрив предприемачи и брандове, които ще искат да разпостранят своята марка и франчайз на територията на Турция.  През тази година изложението ще бъде спонсорирано от Coldwell Banker Turkey.

   На изложението ще има много изненади и ще бъдат предоставни много възможности за посетителите. Това е изложение, което събира всички национални франчайз марки под един покрив и ще им даде сила да излязат на медународния пазар. Под същия този покрив ще бъдат изложени и много международни брандове. Изложението дава възможност на националните и международните марки да добавят стойност на своите франчайз системи.

   ЕФФ – Европейската Франчайз Федерация ще присъства със своите 20 членове от различни страни, които са франчайз лидерите на Европа. Там на 17 и 18 те ще проведат своята годишна среща. Всички те смятат да съберат информация за представените брандове и да се срещнат с тях лично. Посетителите ще имат възможност да направят индивидуални срещи с компаниите и по този начин ще се създаде възможност за нови бъдещи кооперирания и развитие.

   През 4-те дни на изложението ще се провеждат важни симпозиуми и фирмите ще могат да споделят опита си в областта на франчайзинга. Посетителите ще получат възможността да се запознаят с различните области на дейност във франчайза докато се срещат с местни и интернационални марки. Мисията на изложението е да се подсили турската икономика с изваждането на повече турски брандове на световния пазар и разпространението им по целия свят.

   Турското франчайз изложение е прекрасна възможност за франчайз компаниите да представят системите си и да се срешнат с потенциални франчайзополучатели.

   Българска Франчайзингова Асоциация ще присъства с щанд на изложението, като съучредител на Black See Franchise Federation. Каним всички, които искат да се представят на това изложение да се свържат с инж. Любка Коларова, за Варна, тел. 0877 079 786 и инж. Валентин Кръстев, за София, тел. 0886 871 051, за уточняване на подробности по участието им.

 • Copyright © 2013-2014 Франчайз консулт EООД

 • Онлайн магазин от Exsitee