• Новини

   • 26.11.2014

    Като един опитен ресторантьор, готвач и писател, Томас Келър ни споделя, че „Рецептата няма душа. Вие, като готвач, трябва да внесете душа в рецептата“. Дали е такава и връзката между един стартъп и неговия създател ще ни разкрие гост-лектора на декемврийското издание от поредицата SIStory (Successful Inspirational Story) - Ради Стамболов. Той е сладкар ентусиаст, който със завидна енергия и неподражаем устрем се бори за обучението на младите кадри в кулинарното изкуство, за запазването на традициите в българската кухня и същевременно за навлизане на световните тенденции у нас.

    още
   • 19.10.2014

    Джордж Бърнард Шоу някога е казал “Ти виждаш нещата и питаш защо. Аз мечтая за неща, които никога не са били и питам защо не?”. Именно за “Свободата на мечтите” ще си говорим на следващото издание от поредицата SIStory (Successful Inspirational Story), когато през октомври наш гост-лектор ще бъде Саша Безуханова.

    още
   • 20.10.2014

    България е една от страните, където няма специален закон уреждащ отношенията в областта на франчайзинга. Затова на 7 и 8 октомври ФЕД България и списание „Твоят Бизнес“ организираха семинар, разглеждащ правните аспекти на франчайзинга. Специалент гост бе Кристиан Тройман, водещ адвокат в отдела за франчайз и разпространителско право, който разгледа европейските закони, които са в сила и у нас, и имат отношение за урегулирането на тази област. 

    още
 • Copyright © 2013-2014 Франчайз консулт EООД

 • Онлайн магазин от Exsitee