• Обучение

   Обучение франчайз право с проф. Д-р Екхард Флор и Кристиан Тройман 7 и 8 Октомври Best Western Hotel Expo

   Професор Д-р Флор е международно признат франчайз експерт с дългогодишна адвокатска практика в различни сфери на търговското и франчайз правото. Автор на многократно преиздавана специализирана литература в тази област, сред които книги като: Der Franchise-Vertrag (четвърто издание, 2010), Franchise-Recht (второ издание, 2008), Masterfranchisevertrag (2004), Handbuch des Vertriebsrecht (трето издание, 2010), FormularbuchVertragsrecht (трето издание, 2009), Handbuch der EUGruppenfreistellungsverordnungen (второ издание, 2011) и Handbook European Distribution law (2011).

   Д-р Флор е лектор по фирмено, търговско и частно право в престижни европейски университети, както и по международно търговско право в унивеситета по Приложни науки в Мюнхен. Той е удостоен със званието почетен член на университета по Приложни науки в Дортмунд през 2006. Лектор по национално и международно франчайз право в университета в Кемниц.

   Повече информация за Д-р Егхарт Флор може да видите тук

    

   Кристиан Тройман е адвокат с дългогодишна практика в областта на международното и франчайз правото. Повече от 15 години работи заедно с проф. Д-р Флор и е съавтор на всички по-горе изброени книги. 

   Кристиан Тройман е лектор по фирмено, търговско и частно право в престижни европейски университети, както и по международно търговско право в унивеситета по Приложни науки в Мюнхен, лектор по национално и международно франчайз право в университета в Кемниц, Австрия и по франчайз и европейски картелни закони в университета Сенкт Гален, Швейцария.

   Повече информация за Кристиан Тройман може да видите тук

    

    

   Регистрирай се сега!

    

   Обучението ще разгледа основни положения в европейското законодателство, касаещи извършването на международна търговска дейност, франчайз законодателството функциониращо във и извън Европа, международен регламент за търговските марки и трудовото законодателство, основни принципи при изготвяне на Мастър франчайз договорите; принципи и формати на международния и регионален /местен/ оперативен наръчник на Мастър франчайза.

    

   Обучението е в отговор на нарастващите нужди на международни и български франчайз компании от професионална експертна защита в областта на франчайз правото. Преминалите семинара ще придобият детайлни познания в тясно специализирана юридическа сфера и ще могат да консултират български и международни франчайз компании.

    

   Детайлна програма на обучението - свалете от тук

    

   Обучението е изключително подходящо за:

   • Юристи;
   • Адвокати;
   • Настоящи и бъдещи собственици на франчайз компании;
   • Франчайз консултанти и др.

    

   Запази своето място сега!

    

   В курса могат да участват само 15 участника, като всеки един от тях ще получи сертификат.

    

   Местата са ограничени! Запази своето място сега!

    

   Цена: 700 Euro /крайна цена
   При записване до 15.09.2014 г. цената е с 20 % отстъпка.
   Цената включва: лекции, помагала, 2 обяда, 3 кафе паузи.
   Срок за записване: най-късно до 30.09.2014 г.
   За допълнителна информация:
   1000 София, ул.”Цар Иван Шишман” 53А, ет. 2, FED България
   тел.: 0886871051; E-mail: vkrastev@fed.bg

   www.fed.bg
   лица за контакт: Валентин Кръстев
   Плащанията може да извършите по банков път или в брой в офиса на фирмата: „Франчайз консулт” ЕООД
   УниКредит Булбанк АД 
   BIC: UNCR BGSF; IBAN: BG62 UNCR 7000 1521 4736 36

 • Copyright © 2013-2014 Франчайз консулт EООД

 • Онлайн магазин от Exsitee