• Сладкарница Стевия

   Първата сладкарска верига с продукти без захар, глутен и млечни продукти

   Stevia Sweet Shop е първата сладкарска верига в света, която се разгръща в момента в Европа, в която всички продукти са подсладени със сладкото и полезно растение стевия и са без добавена захар. Една голяма част от тях са изработени по модерна  технология и не съдържат глутен и млечни продукти, което осигурява прием на сладки изделия не съдържащи глутенов продукт, захар и мляко - комбинация, която в повечето случаи е изключително вредна за хората.

    

   Продуктите на Stevia Sweet Shop се отличават с изкусителен вкус и фина сладост, а липсата на захар и глутен ги прави много по-хранителни и полезни за здравето. Дори и когато се прекали с тяхната консумация, в организма не се чувства обичайната тежест и дискомфорт. Stevia Sweet Shop предлага изключително разнообразие от трюфели, бонбони, еклери, мъфини, торти и кремове и мн.други.


   Сладките стевия изкушения са подходящи за консумиране от всички хора, но те ще направят изключително впечатление на тези, които водят здравословен живот, както и на диабетно болните и на хората имащи проблеми с високо наднормено тегло, хипертония и затлъстяване.

   Развитието на тези продукти от гледна точка на бъдещето и ползите за здравето ни водят към изграждане на франчайзингови дружества и обекти на територията на целия европейски съюз и целия свят. Ние с удовлствие ще партнираме с всяка организация сериозно заинтересована да работи в тази област.  

 • Copyright © 2013-2014 Франчайз консулт EООД

 • Онлайн магазин от Exsitee