• Фирмата

   Кои сме ние и какво предлагаме?

   Ние от FED България сме екип от опитни консултанти – експерти в сферата на франчайза. Притежаваме нужния опит , експертни познания и контакти, за да съдействаме на българските предприемачи в реализирането на техните бизнес амбиции. Ние , заедно с Вас, сме инжинерите на вашия бъдещ успех във франчайз бизнес индустрията!

    

   Наши клиенти са:

   1. Собствениците на успешен бизнес , които търсят бизнес трансформация в печеливша франчайз верига
   2. Собственици на съществуващи франчайз компании, търсещи оптимизации в различни аспекти на дейността си или нова стратегическа посока на развитие
   3. Частни предприемачи и инвеститори обмислящи покупка на франчайз

    

   Партньори

   Ние работим с утвърдени български и чуждестранни партньори , национални и международни франчайз асоциации и организации с нестопанска цел.

    

   Нашaтa визия

   Ние разглеждаме икономическата криза не като пречка, а като възможност. Уникалните концепции се раждат в трудни времена, тогава когато има недостиг на финансов ресурс, слабо потребление и висококонкурентен пазар. Тежките икономически условия са тест за устойчивостта на всяка бизнес концепция и катализатор на интелигентни бизнес решения. Ние познаваме отлично възможностите на франчайз бизнеса и неговата сила да бъде сигурна алтернатива на всеки друг бизнес в такива времена. И затова, една от нашите цели е да създадем оригинални франчайз концепции със стабилна и дългосрочна визия за растеж и потенциал за международно развитие. Искаме да подкрепим тези български предприемачи, които имат смелостта, амбицията и волята да направят следващата решителна стъпка към бизнес развитието си – създаването на франчайз концепция.

    

   Няма да пестим време и енергия работейки за Вас. Осъзнаваме цената на Вашия успех, и ще направим всичко по силите ни за да го постигнем.

 • Copyright © 2013-2014 Франчайз консулт EООД

 • Онлайн магазин от Exsitee