• Junior | Кристиан Митов

   По пътя на предприемача

   Идеята на събитието Start It Smart | Junior е младите (предимно ученици и студенти) също да бъдат вдъхновени и информирани на теми като предприемачество, бизнес, личностно и професионално развитие и т.н. Окуражаваме и подкрепяме хората на тази възраст да развиват своите идеи и да се опитват да ги реализират, придобивайки полезни знания, опит и контакти. Затова ви каним на ПЕТОТО ни джуниър събитие!

   Гост-лектор:

   barleader-3_783„Крис е пълен с идеи и оптимизъм. Преди две години обръща гръб на перспективния индустриален мениджмънт и с още трима съмишленици се захваща с правенето на Free Sofia Tour. В момента е един от собствениците на The New Sofia Pub Crawl – една от добрите възможности за летци-изпитатели или обикновени туристи, които искат да се гмурнат в нощния живот на София. Той е човекът, който мрази думата „работа” и скача в дълбокото, винаги когато може.”

   По този страхотен начин е представен в sofialive.bg лекторът, който сме ви приготвили за този месец!  Включен в проучването 40 до 40 (40 успешни българи под 40 години) на Дарик радио за 2013 година, Кристиан Митов ще ни разкаже за всичките уроци, които е научил по своя път на предприемач

   Той е учил в чужбина (Манхайм, Германия), но се е върнал в България. Защо е взел това решение и с какво го е дарил опитът му в различни проекти и организации ще разберем на 21.03.2015г. в добре познатата Vivacom Art Hall на петия етаж на Телефонната палата. По стар обичай, регистрацията започва в 16:30ч., а самото събитие в 17ч. Очакваме ви!

   Дата:

   21 март, 2015 /събота/

   Място:

   Телефонна Палата, ет. 5, ул. “ген. Гурко” 4, София

   Регистрация:

   16:30

   Начало:

   17:00

 • Copyright © 2013-2014 Франчайз консулт EООД

 • Онлайн магазин от Exsitee