• SIStory | Саша Безуханова – Свободата на мечтите

   SIStory | Саша Безуханова – Свободата на мечтите

   Джордж Бърнард Шоу някога е казал “Ти виждаш нещата и питаш защо. Аз мечтая за неща, които никога не са били и питам защо не?”. Именно за “Свободата на мечтите” ще си говорим на следващото издание от поредицата SIStory (Successful Inspirational Story), когато през октомври наш гост-лектор ще бъде Саша Безуханова.

   Гост-лектор: Саша Безуханова е основател на MoveBG – гражданската платформа за дебат и общо действие в посока на устойчиво и демократично развитие на България. Тя има 20-годишен управленски опит в Хюлет-Пакард, където заема различни мениджърски позиции. Последно, Саша е директор направление „Публична администрация и Образование” в Хюлет-Пакард за световните “Развиващи се пазари” . Преди това тя ръководи дейността на компанията по направление “Публична администрация” за Централна и Източна Европа. Над 10 години Саша е Генерален директор на Хюлет-Пакард за България, през които извежда компанията като лидер на местния пазар на ИКТ и има водеща роля за привличането на стратегическа инвестиция на HP, която позиционира България на световната инвестиционна карта и днес осигурява работа на 5000 висококвалифицирани специалисти.

   Саша е дългогодишен председател на борда на Джуниър Ачивмънт България, председател e на Бордовете на Европейския Център на жените в технологиите, Българския център на жените в технологиите, Българското училището за политика и Техническия Университет. Тя е назована Дигитална жена на Европа за 2013 г. и е носител на редица други национални и европейски награди за нейния принос за обществено развитие.
   Саша Безуханова е магистър по електроника в Техническия университет в София и е завършила програмата по Мениджмънт на INSEAD.

   Саша Безуханова е омъжена и има една дъщеря.

    Дата:

   28 октомври, 2014 /вторник/

   Място:

   Аула на СУ “Св. Климент Охридски”

    Регистрация:

   18:30

    Начало:

   19:00

    Вземете своята покана оттук:

   http://www.startitsmart.com/sistory-sasha-bezuhanova/

    

 • Copyright © 2013-2014 Франчайз консулт EООД

 • Онлайн магазин от Exsitee